Vicepreşedintele PSD Timiş, suspendat din funcţiile de partid pe trei luni în urma unor declaraţii

Vicepreşedintele PSD Timiş, Viorel Matei, a fost suspendat, joi seară, din toate funcţiile politice pe care le deţine, după ce a afirmat, în calitate de preşedinte FNPAR, că îl va susţine la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Neamţ pe candidatul UNPR şi nu pe cel al USL.

5 afișări

Viorel Matei, care este şi membru al Biroului Permanent Judeţean al filialei social-democrate, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş a decis să îl suspende pe o perioadă de trei luni din funcţiile pe care le deţine în cadrul filialei judeţene.

"Am fost suspendat din funcţiile deţinute în cadrul PSD Timiş. Este normal pentru că am greşit faţă de colegi, nu am luat în considerare unele articole din statut. Mi se pare firesc, nu am fost neîndreptăţit, a fost o măsură justă. Consider că a fost un exerciţiu de disciplină", a afirmat Matei.

El a adăugat că măsura a fost luată în urma unor declaraţii făcute în luna iunie la Neamţ, în calitate de preşedinte al Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR), când a spus că îl va susţine în alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor ce vor avea loc la Neamţ pe candidatul UNPR, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Rădulescu, şi nu pe contracandidatul acestuia, social-democratul Liviu Harbuz.

"Sunt unul din membrii fondatori ai PSD Timiş, cu toate ofertele pe care le-am avut de la alte formaţiuni politice, îmi respect colegii şi am un crez social democrat. Ce s-a făcut astăzi a fost un exerciţiu democratic şi corect. Eu am greşit, poate voit, poate nevoit, dar nu cu rea intenţie. Atunci când discuţi în afara partidului trebuie să ţii cont de ceilalţi colegi şi de sentimentele lor. Nu a fost o rea intenţie din parte colegilor. Şi sunt sigur că acest exemplu va duce la o disciplină şi mai bună în partid", a conchis Matei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici