Victor Alistar participă la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD

Victor Alistar, propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat la primul-ministru pentru strategii guvernamentale, participă, miercuri dimineaţă, la şedinţa BPN al PSD.

Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Victor Alistar participă la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD

Victor Alistar participă la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Alistar a venit la şedinţă înainte de începerea aceasteia şi nu a dorit să facă declaraţii.

Victor Alistar, propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat la primul-ministru pentru strategii guvernamentale, transparenţă şi relaţii cu societatea civilă, se află în incompatibilitate după ce nu ar fi contestat o decizie a ANI în acest sens care îl viza.

Victor Alistar are interdicţie de a ocupa funcţii publice timp de trei ani, până în 7 august 2012, ca urmare a actului de constatare a incompatibilităţii sale, rămas definitiv în august 2009, iar alte litigii iniţiate de ANFP se referă la alte situaţii, a precizat, miercuri, ANI.

Liderii PSD s-au reunit, miercuri dimineaţă, la Camera Deputaţilor, în şedinţa BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici