Victor Ponta, despre aniversarea Robertei Anastase: Este atât de bătrână moral

Liderul PSD, Victor Ponta, a spus, marţi, că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este "o persoană tânără din punct de vedere biologic", dar "atât de bătrână în ceea ce priveşte partea morală sau de comportament".

Urmărește
915 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, despre aniversarea Robertei Anastase: Este atât de bătrână moral

Roberta Anastase (Imagine: Octaviu Dumitru/Mediafax Foto)

"Cineva mai răutăcios spunea că ar trebui să îi donăm un abac sau o tablă a înmulţirii. Regret faptul că o persoană tânără din punct de vedere biologic poate fi atât de bătrână în ceea ce priveşte partea morală sau de comportament", a spus Ponta, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor despre aniversarea Robertei Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, de ziua ei de naştere, că a găsit biroul său plin cu flori, că îşi doreşte "puţină linişte şi o atmosferă mai frumoasă" şi speră să se căsătorească anul acesta.

Roberta Anastase este născută pe 27 martie 1976.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici