Videanu: Am votat pentru un candidat serios, nu pentru un aventurier şarmant

Primarul Capitalei, democrat-liberalul Adriean Videanu, a declarat că a votat pentru un candidat serios, nu pentru un aventurier şarmant, şi că Bucureştiul trebuie să îşi rezolve problemele în următorii 4 ani, prin continuarea şi finalizarea actualelor proiecte.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Videanu: Am votat pentru un candidat serios, nu pentru un aventurier şarmant

Videanu: Am votat pentru un candidat serios, nu pentru un aventurier şarmant (Imagine: Mediafax Foto)

"Am votat pentru un candidat serios, nu neapărat pentru unul aventurier, care, chiar dacă este şarmant, sper că acest lucru nu este şi suficient", a spus Adriean Videanu, după ce a votat.

Primarul Capitalei a arătat că, prin votul pe care l-a dat, speră ca Bucureştiul să îşi rezolve problemele în următorii 4 ani, prin continuarea şi finalizarea proiectelor "începute în urmă cu mai bine de 8 ani".

"Este în practica tuturor capitalelor europene: nicio administraţie publică nu îşi rezolvă problemele în 4 ani", a susţinut prim-vicepreşedintele PDL.

Adriean Videanu a votat, duminică, la Grupul Şcolar Industrial "Timpuri Noi" din Sectorul 3, unde a venit împreună cu soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici