Viktor Orban va participa la o manifestare de campanie a PCM, la Covasna

Fostul premier al Ungariei, Viktor Orban, preşedintele principalului partid de opoziţie, FIDESZ, va participa, duminică, la Sfântu Gheorghe, la o manifestare de campanie a Partidului Civic Maghiar.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban va participa la o manifestare de campanie a PCM, la Covasna

Viktor Orban va participa la o manifestare de campanie a PCM, la Covasna (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PCM pentru Primăria Sfântu Gheorghe, Csinta Samu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că fostul premier al Ungariei Viktor Orban va participa, duminică, la Sfântu Gheorghe, la o manifestare de campanie a PCM.

Potrivit sursei citate, preşedintele FIDESZ va participa la o slujbă religioasă la Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe, care va fi oficiată de candidatul PCM pentru preşedinţia CJ Covasna, preotul unitarian Kovacs Istvan.

După slujbă, Viktor Orban şi candidaţii PCM vor ţine, în faţa bisericii, discursuri de campanie, zona urmând să fie închisă circulaţiei rutiere pe perioada manifestării. Csinta Samu a adăugat că organizatorii se aşteaptă ca mii de oameni să fie prezenţi la acest for civic, care se va desfăşura în aceeaşi locaţie în care anul trecut Viktor Orban a participat la o manifestare de campanie a lui Laszlo Tokes, înaintea alegerilor pentru PE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici