Vîlcov: Nu ştiu la ce s-a referit Blaga când a spus că m-a scos din dificultate în interiorul PDL

Primarul din Slatina, Darius Vîlcov, spune că nu ştie la ce s-a referit Vasile Blaga, când a afirmat că, "în momente delicate", l-a scos din "dificultate", apreciind că declaraţia secretarului general al PDL ar fi fost făcută la "supărare", după ce a anunţat că-l susţine pe Emil Boc.

Urmărește
5 afișări

"Declaraţia domnului Blaga cred că vine pe un moment de supărare a dumnealui pentru că eu am fost în sală (la Târgu Jiu - n. r.) şi am spus că îl voi sprijini pe omul generaţiei mele, pe cel care a fost ales de două ori primar, ca şi mine, pe domnul Emil Boc. Nu cred că s-ar fi aşteptat ca eu să susţin altă idee decât cea a domnului preşedinte Traian Băsescu", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX primarul municipiului Slatina, Darius Vîlcov.

Întrebat la ce s-a referit Vasile Blaga când a spus că l-a scos "din dificultate" în interiorul partidului în "momente delicate", primarul Darius Vîlcov a răspuns: "Nu ştiu la ce se referă! Ar trebui întrebat domnul Blaga. Eu cred că se referă totuşi la perioada în care a fost ministru şi, prin mine, a ajutat comunitatea din Slatina prin proiectele de anvelopare a blocurilor şi a bazinului de înot, pentru care îi mulţumesc. I-am mulţumit şi pe scenă în numele comunităţii din Slatina".

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că "partenerul" partidului "a fost şi este preşedintele Traian Băsescu", precizând că are şi un "proiect" împreună cu şeful statului.

De asemenea, Blaga a spus că "probabil" va fi o competiţie în PDL pentru şefia partidului, însă nu este "nimic rău în asta".

"Probabil va fi o competiţie, dar ce e rău? Eu nu văd nimic rău în asta. Eu nu am decât camarazi în PDL şi am foarte mulţi prieteni, cum este şi Darius Vîlcov (n.r. - primar Slatina şi preşedinte PDL Olt), pe care ştie el în ce momente delicate l-am scos din dificultate din interiorul partidului şi nu-mi pare rău pentru că va fi un primar ce va câştiga cu 80 la sută", a spus Vasile Blaga.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş au participat la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj.

Preşedinte al PDL Gorj a fost ales senatorul Ion Ruşeţ, care a fost votat de 541 de delegaţi, în timp ce cinci au votat "împotrivă". Ruşeţ, care era preşedinte interimar al organizaţiei, a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici