Voiculescu a votat la europarlamentare, nu şi la referendum

Preşedintele PC Dan Voiculescu a votat, duminică, la Liceul Tudor Vianu, pentru alegerile europarlamentare, însă nu s-a prezentat şi la votul pentru referendum.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu a votat la europarlamentare, nu şi la referendum

Voiculescu a votat la europarlamentare, nu şi la referendum

"La referendum nu merg pentru că nu are rost. Avem deja o lege a votului uninominal, e un referendum fără rost", a declarat Voiculescu.

El a spus că dorinţa sa este ca în România să fie linişte, fără conflicte sau scandaluri în clasa politică, iar mesajul său pentru cei 35 de viitori europarlamentari este ca aceştia să uite că aparţin unor partide şi să urmărească numai interesul României în ansamblu.

Liderul PC a votat alături de cele două fiice ale lui şi de nepoata sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici