Voiculescu: Am obţinut un 4% pe care nu îl considerăm final

Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, duminică, după ce exit-poll-urile au indicat un scor de 4% pentru conservatori, că nu consideră că acest rezultat este final şi că joi va avea loc o şedinţă a Biroului Politic al partidului, pentru analizarea rezultatelor.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Am obţinut un 4% pe care nu îl considerăm final

Voiculescu: Am obţinut un 4% pe care nu îl considerăm final

Voiculescu a spus că PC a reuşit, cu „o mână de oameni, cu suflet mare, fără fonduri şi fără puterea pe care au avut-o PD, PSD sau PNL în teritoriu”, să obţină un rezultat de 4%, care nu este încă final.

„Aşteptăm rezultatele de la ora 21,00, iar în varianta în care vom reuşi să trecem pragul, atât Irinel Popescu, Maria Grapini sunt oameni cu care ne mândrim în PE. În varianta în care nu vom reuşi să trecem pragul, rămânem în continuare în bătălia politică şi punem problema stabilităţii politice în România”, a spus Voiculescu.

El a adăugat că manevrele preşedintelui Traian Băsescu de a ridica PD şi PLD au reuşit parţial, aceste două partide rămânând o „masă de manevră a lui Traian Băsesecu”.

Potrivit lui Voiculescu, PC, „care este un partid mic, dar nu de doar 1-2%”, va demonstra că în România nu este posibilă dictatura.

„Ne vom lupta cu gândurile de dictatură ale lui Traian Băsescu”, a adăugat Voiculescu.

El amai spus că PC va analiza în Biroul Politic al partidului rezultatele alegerilor, iar sâmbătă va sărbători Ziua Naţională la Sfântu Gheroghe.

„Ne preocupă în continuare ca România să fie guvernabilă şi este nevoie ca Guvernul să fie sprijinit de o majoritate parlamentară confortabilă”, a arătat Voiculescu.

Vezi aici rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare realizate de CSOP şi CCSB

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici