Voiculescu aşteaptă demisia de onoare a conducerilor filialelor cu rezultate sub 5% la euroalegeri

Liderul PC Dan Voiculescu aşteaptă "demisia de onoare" a conducerilor filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri, apreciind că trebuie stabilită "responsabilitatea fiecăruia, de la bază până la preşedintele partidului" şi să fie luate măsurile care se impun.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Voiculescu aşteaptă demisia de onoare a conducerilor filialelor cu rezultate sub 5% la euroalegeri

Voiculescu aşteaptă demisia de onoare a conducerilor filialelor cu rezultate sub 5% la euroalegeri

„Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizaţiilor care nu au realizat 5% în alegerile de pe 25 noiembrie trebuie să-şi prezinte demisia de onoare. Vom face o analiză riguroasă pentru fiecare judeţ în parte, pe baza căreia vom decide care dintre aceste demisii sunt acceptate”, afirmă Voiculescu, potrivit unui comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Dan Voiculescu a anunţat că se va realiza o analiză „în detaliu” a cauzelor rezultatului din 25 noiembrie, liderul conservator insistând că „trebuie stabilite cu obiectivitate cauzele diferenţelor dintre filialele care au obţinut rezultatul aşteptat şi cele care au obţinut sub 5%”.

„Se va înfiinţa un Grup de analiză care va fi compus din cei care au obţinut rezultate bune şi cu care mă voi consulta în evaluarea rezultatului de pe 25 noiembrie. Nu căutăm vinovaţi de serviciu. Trebuie să stabilim clar resposabilitatea fiecăruia, de la bază până la preşedintele partidului şi pe baza acestei analize vom lua măsurile care se cuvin, indiferent de poziţia în ierahia de conducere”, a declarat Dan Voiculescu.

După centralizarea a 99,41% din voturi, BEC a anunţat că PC a obţinut un scor de 2,93% la euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici