Voiculescu: Dacă nu facem cinci procente la alegerile pentru PE conducerea partidului va demisiona

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Oradea, că în cazul în care partidul nu va obţine cel puţin cinci procente din voturile pentru Parlamentul European conducerea formaţiunii va demisiona.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu: Dacă nu facem cinci procente la alegerile pentru PE conducerea partidului va demisiona

Voiculescu: Dacă nu facem cinci procente la alegerile pentru PE conducerea partidului va demisiona

Liderul conservator a spus că a fost asigurat de preşedinţii filialelor locale în legătură cu faptul că PC va obţine şapte la sută din voturile românilor.

"În cazul în care nu se vor realiza cele şapte procente, conducerile filialelor care nu au atins această ţintă îşi vor asuma răspunderea. Dacă nu facem cinci procente, conducerea partidului va demisiona", a declarat preşedintele PC, Dan Voiculescu.

Liderul conservatorilor a spus că, indiferent de rezultatele obţinute la alegerile pentru Parlamentul European, anul viitor PC va lansa "ofensiva tinerilor", acest proiect politic urmând să promoveze în conducerea partidului numai politicieni cu vârste între 22 şi 40 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici