Voiculescu: Guvernul Boc, cel mai prost după '89

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, marţi, înaintea BPN al Alianţei PSD-PC, că actualul Cabinet reprezintă "cel mai prost guvern de după 1989", el apreciind că ieşirea României din criză poate fi făcută numai prin demisia Executivului.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Guvernul Boc, cel mai prost după '89

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Lucrurile sunt mult mai grave decât par. Împrumuturile făcute de Guvernul Boc duc la o plată a circa 4.000 de euro, acum, pentru fiecare salariat. Fiecare salariat va plăti câte 4.000 de euro numai pentru a acoperi dobânzile la împrumuturile făcute de domnul prim-ministru Boc. Este cel mai prost guvern de după '89", a afirmat Voiculescu, preşedintele fondator al PC şi vicepreşedinte al Senatului.

Întrebat cum comentează cele 32 de propuneri anticriză, Voiculescu a răspuns: "Nu există. Există o singură propunere anticriză: demisia primului-ministru Boc, imediat. Şi asta e treaba domnului Traian Băsescu".

Voiculescu a precizat, răspunzând unei întrebări, că i-a trimis preşedintelui Traian Băsescu a scrisoare deschisă în care arată că România este, practic, într-o stare foarte gravă din punct de vedere economic, iar principalul vinovat este cel care a făcut Guvernul, respectiv Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici