Voiculescu îi cere lui Tăriceanu urgentarea reducerii TVA la alimente de bază

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, i-a trimis, joi, o scrisoare deschisă premierului Călin Popescu Tăriceanu, în care îi cere să urgenteze adoptarea unei hotărâri privind reducerea TVA la alimentele de bază, respectiv carne, lapte, ulei vegetal, pâine, zahăr.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu îi cere lui Tăriceanu urgentarea reducerii TVA la alimente de bază

Voiculescu îi cere lui Tăriceanu urgentarea reducerii TVA la alimente de bază

"Plecând de la decizia unora dintre producătorii de pâine de a majora începând cu 1 august 2007, preţul la pâine cu o sumă cuprinsă între 3% şi 10% din preţul actual, având în vedere creşterea preţului de achiziţie la grâu şi la făină, vă solicit să urgentaţi adoptarea unei hotărârii privind reducerea TVA la alimentele de bază", se arată în scrisoarea lui Voiculescu, remisă agenţiei MEDIAFAX de Biroul de presă al PC.

Liderul conservatorilor atrage atenţia că o astfel de decizie devine cu atât mai urgentă cu cât, din luna septembrie, se estimează creşteri ale preţului la pâine de 30% până la 40%, precum şi creşteri ale preţului la ulei de până la 40%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici