Voiculescu: Mai multe partide pregătesc fraudarea euroalegerilor

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat, sîmbătă, la Focşani, că unele partide politice, „dar în special PD“ se pregătesc să fraudeze alegerile, profitând de reprezentanţii lor în administraţia locală.

3 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Mai multe partide pregătesc fraudarea euroalegerilor

Voiculescu: Mai multe partide pregătesc fraudarea euroalegerilor

Liderul PC s-a întîlnit la Focşani cu liderii a 17 filiale judeţene, pentru a analiza activitatea acestor organizaţii şi pentru a stabili strategia la alegerile euro-parlamentare.

Dan Voiculescu a declarat că problema majoră care a rezultat în urma discuţiilor este „modul neortodox“ în care partidele politice se organizează de alegeri, adăugând că se pun la punct „ sisteme de furat la vot“.

"Unele partide, mă refer la PD, profită de reprezentanţii lor în instituţiile locale şi îşi pun la punct sisteme prin care să fie siguri că vor avea voturi multe. În multe judeţe am auzit astfel de lucruri. Vom încerca să sistematizăm informaţiile primite din teritoriu şi probabil că vom ieşi cu un material legat de intenţia de fraudă, în mod deosebit a PD-ului“, afirmat Dan Voiculescu.

El a mai susţinut că zonele unde se pregăteşte fraudarea alegerilor ar fi Suceava, Bacău dar şi Buzău, unde „este un domn supraponderal care e foarte priceput la astfel de lucruri şi care se pregăteşte din plin“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici