Voiculescu mai rămâne preşedintele PC până în 20 ianuarie 2008

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va convoca Congresul PC pentru 20 ianuarie 2008, la care va fi aleasă o nouă conducere a partidului, arătând că, la acest congres, el nu intenţionează să-şi prezinte candidatura pentru funcţia de preşedinte al PC.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Voiculescu mai rămâne preşedintele PC până în 20 ianuarie 2008

Voiculescu mai rămâne preşedintele PC până în 20 ianuarie 2008

Voiculescu a precizat, după reuniunea Biroului Politic al PC, că a promis că nu va mai candida pentru funcţia de preşedinte al PC şi este un om de onoare. El a adăugat că va asigura până la congres preşedinţia partidului, iar apoi se va dedica în continuare PC. "Nu înseamnă că trebuie să fiu preşedinte pentru a mă dedica partidului", a arătat Voiculescu.

El a mai spus că nu intenţionează să plece din PC, având în vedere că îl interesează viaţa politică doar din prisma de a fi la PC.

Dan Voiculescu a arătat că, până la congres, vor mai fi analize în cadrul partidului privind rezultatele alegerilor europarlamentare, iar în acest sens, PC a încheiat un contract cu o firmă de marketing, care va prezenta un raport privind greşelile făcute şi cauzele care au dus la rezultatele obţinute de PC în euroalegeri.

Marţi, Dan Voiculescu a cerut "demisia de onoare" a conducerilor filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri, apreciind că trebuie stabilită "responsabilitatea fiecăruia, de la bază până la preşedintele partidului" şi să fie luate măsurile care se impun.

PC a obţinut la alegerile europarlamentare de duminică 2,93% din voturile valabil exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici