Voiculescu: PD şi PSD colaborează pentru căderea Guvernului Tăriceanu

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a acuzat, miercuri, PD şi PSD că pun la cale o colaborare care are ca scop căderea Guvernului Tăriceanu.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu: PD şi PSD colaborează pentru căderea Guvernului Tăriceanu

Voiculescu: PD şi PSD colaborează pentru căderea Guvernului Tăriceanu

“Am primit unele confirmări conform cărora, foarte des, domnul Ioan Rus, preşedintele PSD, îl vizitează pe domnul Boc şi intră fără să bată la uşă. E de-al casei. Duplicitatea e mult prea mare, iar aceasta nu este de bun augur nici pentru PSD, nici pentru PD, dacă au de gând să facă mişcări subterane”, a declarat, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, liderul PC.

În opinia acestuia, ar fi ideal dacă cei doi ar spune că provin din partide social democrate şi că s-au gândit să îşi unească forţele pentru a conduce România. “E foarte bine, dar ştim că ei conduc România. Aşa, probabil că vom intra într-o puternică criză guvernamentală, în septembrie, care nimeni nu ştie cum se va termina”, a spus Dan Voiculescu.

El a susţinut că scopul PD în colaborarea cu PSD este căderea Guvernului Tăriceanu.

“Guvernul Tăriceanu nu poate să cadă fără voturile PSD, iar din partea PSD acestuia i s-au promis o mulţime de lucruri de către Guvernul Tăriceanu şi probabil nu s-a putut ţine de cuvânt”, a mai afirmat Dan Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici