Voinescu:În acest moment dezbaterile din PDL sunt mai degrabă personale, aştept moţiunile,proiectele

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, luni, că el, Cristian Preda şi Monica Macovei nu au luat încă o decizie dacă vor depune o moţiune pentru preşedinţia partidului şi a apreciat că, din păcate, dezbaterile din PDL sunt în acest moment "mai degrabă personale".

Urmărește
1 afișare

"Decizia nu e încă luată, suntem încă în discuţii între noi trei (Sever Voinescu, Monica Macovei, Cristian Preda - n.r.), ne interesează două lucruri, în principal, în primul rând găsirea unor soluţii care să relanseze PDL în opţiunile electorale (...) şi, pe de altă parte, evident, ne preocupă şi gradul de permisivitate al partidului la câteva dintre ideile noastre. Suntem într-un proces de evaluare în legătură cu aceste chestiuni", a precizat Sever Voinescu.

El a spus că grupul celor trei va rămâne în continuare pe ideile de integritate.

Întrebat pe cine ar susţine la şefia PDL dacă nu va exista o moţiune a grupului celor trei, Sever Voinescu a precizat că va susţine moţiunea care se apropie cel mai mult de ideile grupului.

"În cazul în care nu va exista o moţiune, ce vă pot spune este că vom susţine moţiunea care se apropie cel mai mult de ceea ce ne dorim noi să facă PDL. Din păcate, constat în acest moment că discuţiile, dezbaterile din PDL sunt în continuare mai degrabă personale. Aştept moţiunile, pentru că aştept proiectele. Eu şi ceilalţi doi colegi ai mei suntem mai sensibili la idei decât la persoane", a adăugat Voinescu.

Întrebat în legătură cu ideea premierului tehnocrat, Voinescu a precizat că, în interiorul PDL, din punct de vedere formal, această chestiune nu s-a abordat. "Suntem în preajma unei moţiuni de cenzură, PDL îl susţine pe premierul Emil Boc, acest guvern şi ni se pare normal ca aceste discuţii, dacă vor exista, să existe în alt moment", a adăugat Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici