Voinescu: Meritul UNPR legat de stabilitatea Guvernului este real

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, cometând afirmaţiile liderului UNPR Marian Sârbu, că meritul reprezentanţilor Uniunii în a asigura stabilitatea Guvernului este real.

8 afișări

"Trebuie să spunem foarte clar acest Guvern a salvat România. Eu ştiu că multora nu le place, unii consideră că asta este un total neadevăr, dar dacă ne uităm în Grecia, Spania, Portugalia ş.a.m.d. înţelegem lucrul ăsta. Evident că acest Guvern, din punct de vedere politic, a existat pentru că fiecare din componentele sale şi-a făcut datoria, inclusiv UNPR. Aşa că meritul domniilor lor în a asigura stabilitatea acestui Guvern este real", a precizat Sever Voinescu.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat luni că, dacă formaţiunea pe care o reprezintă nu ar fi contribuit la păstrarea stabilităţii politice, situaţia României ar fi putut fi aceeaşi cu cea a Greciei.

Liderul UNPR a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea politică a contribuit şi în această sesiune parlamentară la păstrarea stabilităţii politice. "Acesta a fost unul din obiectivele noastre fundamentale chiar de la înfiinţare şi situaţia din Grecia din această perioadă arată foarte bine înţelepciunea de care am dat dovadă. Avem convinegrea că situaţia economică din România ar fi putut să semene extrem de mult cu ceea ce se întâmplă în Grecia dacă nu s-ar fi păstrat stabilitatea politică. Ceea ce se întâmplă în acest moment dovedeşte înţelepciunea şi corectitudinea deciziei noastre", a declarat Marian Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici