Voinescu: PDL reafirmă sprijinul pentru Funeriu, apelurile opoziţiei pentru demisie-politicianiste

PDL reafirmă sprijinul politic pentru ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, consieră că acesta a organizat bine bacalaureatul şi că apelurile opoziţiei la demisia lui Funeriu sunt jocuri politicianiste, a declarat, joi, vicepreşedintele PDL Sever Voinescu.

4 afișări

Voinescu a spus că rezultatele de la Bacalaureat arată necesitatea reformei în domeniul educaţiei şi viturţiile legii educaţiei.

"Reafirm sprijinul politic pe care PDL îl dă ministrului Daniel Funeriu. Credem că ministrul Funeriu a organziat bine acest bacalaureat, a depus eforturile pentru a avea un bacalaureat onest, bine organizat, iar apelurile opoziţiei la demisia ministrului Funeriu sunt jocuri politicianiste", a precizat Sever Voinescu, la o conferinţă de presă.

El a spus că în şapte ani din ultimii 12 ani Ministerul Educaţiei a fost condus de PSD şi PNL şi opoziţia are o atitudine iresponsabilă arătându-l cu degetul pe Funeriu pentru lipsa de performanţă la învăţământul preuniversitar.

"În şapte ani din ultimii 12 ani Ministerul Educaţiei a fost condus de PSD şi PNL. A te detaşa în acest moment arătându-l cu getul pe ministrul Funeriu, reproşându-i lipsa de performanţă a învăţământului preuniversitar, calitatea slabă, este o atitudine iresponsabilă şi o păcăleală a liderilor socialişti", a apreciat Sever Voinescu.

Întrebat în legătură cu instalarea camerelor de luat vederi la viitoarea sesiune de bacalaureat, Voinescu a spus că PDL este convins că ministrul Funeriu va lua decizia cea mai bună. El a apreciat că singura diferenţă între modul în care a fost organizat examenul de bacalaureat acum un an sau doi şi în prezent este instalarea de camere de luat vederi.

Opoziţia a cerut, în ultimele zile, demisia ministrului Funeriu în urma rezultatelor care au fost înregistrate la Bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici