Voinescu: Sunt interesat să fac parte din viitorul BPN, nu am analizat şansele pe funcţii

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu şi-a ascuns niciodată interesul pentru a face parte din viitorul BPN al partidului, dar că nu poate spune încă pe ce funcţie, întrucât nu a făcut "o analiză de şanse".

6 afișări

"Eu nu mi-am ascuns niciodată interesul de a face parte din viitorul BPN. Nu vă pot spune în acest moment pe ce funcţie, pentru că nu am făcut încă o analiză de şanse", a afirmat Voinescu.

Sever Voinescu a subliniat că este interesat să facă parte din viitorul BPN al PDL, dar dintr-un Birou Permanent Naţional în care partidul şi el "să creadă".

Cristian Preda, Sever Voinescu şi Monica Macovei au lansat, miercuri, pe blogurile personale, o platformă cu 35 de idei pentru ca PDL să devină "un partid popular modern", precizând că, deşi este vremea semnăturilor, ei cred că este vremea dezbaterilor.

"Indiferent că vom găsi sau nu un număr de colegi gata să se reunească în jurul acestor idei pentru a depune o moţiune, discuţia ne va ajuta foarte mult. O dorim deschisă şi argumentată, departe de invective şi suspiciuni. De fapt, vor avea de câştigat de pe urma dezbaterii toţi cei care speră că putem progresa în România", precizează Preda, Voinescu şi Macovei.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc în 14 mai.

Deputatul Sever Voinescu a fost numit purtător de cuvânt al PDL la sfârşitul lunii februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici