(P) Coca-Cola HBC România obţine Medalia de Aur European Water Stewardship

Coca-Cola HBC România primeşte Medalia de Aur European Water Stewardship pentru fabrica sa de îmbuteliere a apei minerale din Poiana Negri. Este pentru prima dată când o fabrică de îmbuteliere a apei minerale din lume primeşte această recunoaştere, pentru gestionarea eficientă a resurselor naturale, a energiei, dar şi a deşeurilor de ambalaje.

Urmărește
716 afișări
Imaginea articolului (P) Coca-Cola HBC România obţine Medalia de Aur European Water Stewardship

Coca-Cola HBC România obţine Medalia de Aur European Water Stewardship

Medalia de aur European Water Stewardship atestă procedurile riguroase ale Coca-Cola HBC România respectate în procesul de producţie şi confirmă implicarea companiei în protejarea mediului înconjurător.

„Pentru Coca-Cola HBC sustenabilitatea este esenţială, de aceea conservarea resurselor şi protejarea mediului înconjurător au devenit parte integrantă din modul său de a opera. Suntem extrem de mândri că eforturile, perseverenţa şi profesionalismul colegilor din fabrica de îmbuteliere a apelor minerale naturale Dorna şi Poiana Negri au fost răsplătite prin Certificarea European Water Stewardship. Este o recunoaştere a activităţilor sustenabile şi a procedurilor inovatoare întreprinse de Coca-Cola HBC”, declară Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC România.

Standardul European Water Stewardship a fost dezvoltat de European Water Partnership – o organizaţie non-guvernamentală independentă - fiind un sistem integrat de evaluare a practicilor de management al apei şi un instrument menit să sprijine sectorul industrial şi pe cel agricol să îndeplinească cerinţele Directivei Cadru a Uniunii Europene privind Apa.

Procesul de auditare European Water Stewardship derulat la fabrica din Poiana Negri a Coca-Cola HBC a fost efectuat de Lloyd's Register Quality Assurance Ltd, organism independent de certificare.

Grijă pentru mediul înconjurător

Coca-Cola HBC este una dintre primele companii din România care au investit în protecţia mediului, a resurselor de apă şi în dezvoltarea comunităţilor locale. Cele mai recente iniţiative în acest sens sunt folosirea “tehnologiei cu aer ionizat” pentru clătirea PET-urilor sau construirea centralei de co-generare în fabrica de îmbuteliere Ploieşti, care reduce cu 50% emisiile de CO2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici