(P) Imbunatatirea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii
Asistentul medical este o veriga foarte importanta in sistemul sanitar, intr-un mediu in care buna pregatire profesionala, atat teoretica, cat si practica, disciplina si atentia la detalii sunt doar cateva dintre cele mai importante rigori.
(P) Imbunatatirea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii
Proiectul “Imbunatatirea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii” si-a propus sa le ofere asistentilor medicali o componenta de formare profesionala, prin participarea la cursuri gratuite de formare profesionala specifica, finalizate atat cu un numar de credite EMC (Educatie Medicala Continua), cat si cu un certificat recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Președinți. Descoperim că a fost cu ghinion
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Preşedinţi. Descoperim că a fost cu ghinion
-
PNL o susţine pe Elena Lasconi în turul doi al alegerilor prezidenţiale
-
Alegeri prezidenţiale 2024, turul I. Numărătoarea voturilor s-a încheiat. Diferenţă de 2.742 de voturi între Elena Lasconi şi Marcel Ciolacu / Călin Georgescu pe primul loc cu 22,94%
Formarea profesionala in cadrul programului de Educatie Medicala Continua (EMC) este obligatorie pentru personalul medical si are ca scop mentinerea si actualizarea cunostintelor si abilitatilor necesare asigurarii cresterii nivelului de performanta corespunzator specializarii, in functie de nevoile pacientilor si de evolutia domeniului de activitate.
Prin aceste cursuri s-a dorit imbunatatirea capacitatilor detinute de asistentii medicali, care sa ajute atat la dezvoltarea carierei, cat si la cresterea calitatii muncii, care se va regasi si in cresterea calitatii actului medical, si implicit, in ingrijirea acordata pacientilor.
Obiectivul principal al proiectului “Imbunatatirea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii” il constituie cresterea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii, prin participarea la cursuri de formare profesionala specifica, facilitandu-se, in acest fel, dezvoltarea competentelor angajatilor din sectorul sanitar, in scopul cresterii calitatii si productivitatii muncii, in concordanta cu aspiratiile profesionale, conducand astfel la cresterea calitatii serviciilor furnizate in sectorul sanitar.
Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial.
Proiectul “Imbunatatirea adaptabilitatii, flexibilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanatatii’’ este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – “Investeste in oameni !”, AXA PRIORITARA 3 - “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, avand ca Autoritate de Management MMFPS – AMPOSDRU si Autoritate de Implementare OIRPOSDRU REGIUNEA SUD-EST, in care parteneri sunt Federatia Sanitas, Ministerul Sanatatii, Asociatia Centrul Roman de Initiative.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO