- Home
- Publicitate
- (18.01.2022, 14:00)
(P) Trisport.ro lansează astăzi a 7-a generaţie de smartwatch-uri Garmin Fenix şi noul Epix
Articol cu conținut publicitar
Urmărește
238 afișări
(P) Trisport.ro lansează astăzi a 7-a generaţie de smartwatch-uri Garmin Fenix şi noul Epix
Trisport.ro, retailer autorizat Garmin, lansează a 7-a generaţie a seriei de smartwatch-uri Fenix. Gama Fenix se adresează unui spectru larg de clienţi, de la persoane pasionate de mişcare până la sportivi de performanţă. Versatilitatea acestor ceasuri permit posesorilor să le utilizeze la o multitudine de activităţi sportive precum: alergare, ciclism, înot, ski, drumeţii, yoga, căţărare, antrenamente de forţă, sporturi nautice, golf, dar şi multe alte sporturi. Cei care vor să înceapă un sport nou precum alergarea, se vor bucura de antrenamentele personalizate oferite în platforma Garmin Coach.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Cu cât ești mai dezamăgit, cu atât trebuie să mergi duminică la vot și să pui ștampila exclusiv pe alb!
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
Ceasurile Garmin oferă indicatori importanţi care ne ajută să monitorizăm nivelului de sănătate, precum: nivelul de activitate zilnic, pulsul măsurat 24/7, nivelul de stress şi nivelul de energie pe parcursul unei zile, dar şi monitorizarea somnului. Doi indicatori foarte importanţi care au un rol critic în monitorizarea bolilor respiratorii precum cele generate de COVID-19:
- Rata respiraţiei măsoară cât de des inspiri şi expiri într-un minut; rata de respiraţie în repaus normala este între 12 şi 20 de ori pe minut şi poate ajunge la 40-50 de ori pe minut în timpul activităţilor fizice intense. Creşterea reflectă cererea crescută de oxigen pentru producerea de energie aerobă. Rata respiraţiei este măsurată cu ajutorul variabilităţii ritmului cardiac (HRV), fiecare respiraţie fiind codificată. Durata dintre bătăile inimii consecutive se scurtează uşor pe măsură ce inspiri şi se prelungeşte pe măsură ce expiri. Termenul pentru acest fenomen biologic este aritmia sinusală respiratorie.
- Saturaţia oxigenului din sânge (SpO2) este măsurată cu ajutorul senzorului pulsoximetru prezent pe spatele ceasurilor Garmin. Se utilizează o combinaţie de lumini roşii şi infraroşii cu senzori care pot determina procentul de sânge oxigenat. Această valoare trebuie, în general, să fie de minim 95%, dar poate fi influenţată de altitudine, activitate şi nivelul de sănătate individual.
Ce inseamnă ceasul Garmin pentru tine?
Garmin dezvăluie actualizări importante pentru gama sa emblematică de ceasuri inteligente multisport robuste, fenix. Concepută pentru performanţă şi rezistenţă, noua serie Garmin fenix 7 are un nou design, un ecran tactil împreună cu cele 5 butoane de control, instrumente avansate de antrenament, modele îmbunătăţite cu energie solară care oferă o durată de viaţă prelungită a bateriei şi lanternă încorporată pentru modelele fenix 7X.
Încărcare solară: Toate cele 3 dimensiuni ale gamei fenix 7 includ variante Solar şi Safir Solar cu o autonomie de până la 37 de zile în mod smartwatch şi până la 139 de zile în modul expediţie cu GPS-ul activat.
Lanternă încorporată: condiţiile de lumină scăzută nu reprezintă o problemă cu lanterna LED încorporată reglabilă pe modelele fenix 7X, oferind acces rapid la un fascicul de iluminare puternic şi constant.
În anul 2021, utilizatorii Garmin au făcut mai mult sport. Activităţile outdoor s-au bucurat de o creştere de 9,52% în timp ce activităţile indoor au crescut cu 20,54%. Cele mai mari creşteri au fost pentru yoga (+45,55%) şi pilates (+108,30%). Ecranul ceasurilor din gama fenix 7 foloseşte o tehnologie numită transflective memory-in-pixel (MIP), ecranul are un consum foarte mic şi se vede perfect în soare. Garmin ne oferă acum o alternativă pentru cei care folosesc ceasul preponderent indoor printr-un model cu totul nou.
Astăzi se lansează şi noua serie Garmin epix, un smartwatch premium multisport, cu afişaj AMOLED vibrant. Realizează totul, cu monitorizarea sănătăţii şi a stării de bine 24/7, funcţii inteligente şi aplicaţii sportive încorporate — ambalate într-un design sofisticat.
Cu un ecran din safir şi ramă de titan, epix 2 arată la fel de bine în sala de şedinţe ca şi în sala de sport. Iar cu o autonomie de până la 16 zile a bateriei, utilizatorii se pot baza pe epix non-stop pentru a urmări nivelul de somn şi de energie, pentru a ajuta la obţinerea unui nou record personal sau pentru a se antrena pentru următoarea mare aventură.
Conceput pentru un stil de viaţă activ, epix este un ceas inteligent multisport premium versatil, cu afişaj AMOLED şi autonomie excepţională a bateriei, conceput pentru a monitoriza funcţii esenţiale de sănătate, antrenament şi recuperare, toate uşor accesibile la încheietura ta.
Începând de astăzi, ceasurile pot fi achiziţionate din magazinul online Trisport.ro sau din magazinul fizic din nordul Bucureştiului, situat în Voluntari, pe Strada Erou Iancu Nicolae. Toate modelele sunt expuse în magazin şi pot fi probate şi testate.
Trisport.ro este o poveste de succes a antreprenoriatului local. Fondat în 2015 de către Sorin Anghel, după ce a renunţat la un post IT în cadrul unei bănci, Trisport.ro este primul magazin din România destinat produselor de triatlon, dar şi produselor celor 3 sporturi componente: nataţie, ciclism şi atletism.
"Trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor este cel mai greu pas. Mie nu mi-a fost foarte greu deoarece am lucrat şi ca freelancer câţiva ani buni înainte de a lucra în bancă. Una dintre cele mai mari provocări la această trecere este faptul că volumul de muncă se dublează, câteodată chiar se triplează, timpul liber dispare. Vor fi foarte multe momente grele în care vei dori să renunţi la tot, cheia succesului este să reuşeşti să treci peste ele.“, povesteşte Sorin Anghel. Povestea sa ca antreprenor a plecat de la ideea unui prieten de a participa la o ştafetă în cadrul unui triatlon: „Evident că în scurt timp a intervenit competitivitatea şi am hotărât să participăm individual la probe. În pregătiri am avut surpriza să aflu că nu există un magazin specializat de unde să îţi poţi procura toate echipamentele de care ai nevoie, aşa s-a născut ideea“, spune Sorin Anghel.
Succesul Trisport.ro se datorează abordării concentrate pe client. Toţi membri echipei Trisport.ro sunt foarte bine pregătiţi pentru a adresa nevoile individuale ale fiecărui client. Personalul Trisport.ro foloseşte şi testează constant toate produsele pe care le comercializează. Pentru clienţii de produse specializate premium serviciile sunt cele mai importante. Ei se îndreaptă către magazinele unde se simt ca acasă şi unde primesc sfaturi relevante.
Trisport.ro funcţionează într-un mod atipic faţă de majoritatea business-urilor aflate la început de drum. Tot profitul obţinut a fost reinvestit şi în acelaşi timp oferă foarte multe sponsorizări. Trisport.ro este sponsorul oficial al Federaţiei Române de triatlon, dar şi a multor evenimente de triatlon, înot, ciclism şi alergare. De-a lungul timpului Trisport.ro a sponsorizat peste 30 de sportivi din triatlon, dar şi din alte sporturi precum ciclism sau alpinism.
Detalii poza: Alex Găvan – ascensiunea vârful Gasherbrum 2 (8035 de metri) fără oxigen şi Tibi Uşeriu la Maratonul Arctic din Canada.
Secţiunea de tehnologie din site s-a bucurat de creşteri spectaculoase în ultimii ani pe fondul conştientizării nevoii de a face mişcare şi sport - parte vitală a unei vieţi sănătoase.
Chiar dacă ceasurile Garmin din gama de top au fost construite pentru performanţă, din ce în ce mai mulţi clienţi le aleg în detrimentului unui smartwatch classic pentru multitudinea indicatorilor de sănătate, pentru autonomia foarte mare şi pentru rezistenţa lor.
Universitatea Stanford realizează în prezent un studiu şi cu ajutorul smartwatch-urilor Garmin în care încearcă să găsească o modalitate de detectare a îmbolnăvirilor cu COVID-19 cu ajutorul senzorilor prezenţi pe ceas. Se doreşte detectarea infecţiei până la 7 zile înainte să apară simptomele. Este deja demonstrat că variabilitatea ritmului cardiac se modifică atunci când există o inflamaţie în corp, COVID-19 generând o inflamaţie incredibilă. Rezultatele preliminare arată că persoanele infectate cu COVID-19 au o variabilitate a ritmului cardiac mai scăzută. De asemenea s-a observat că la 81% dintre cazurile persoanelor infectate pulsul de bază a crescut cu 9-10 zile înainte de apariţie altor simptome.
Trisport.ro a pregătit un cadou special pentru toţi clienţii care vor achiziţiona unul dintre modelele noi de smartwatch-uri Garmin din gama fenix sau epix până la sfârşitul lunii ianuarie 2022. Mai multe detalii în pagina de prezentare a modelelor noi de pe www.trisport.ro
Citește pe alephnews.ro: ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 22:36
-
astăzi, 20:35