Află cum poţi obţine un credit dacă ai avut restanţe la împrumuturile bancare - VIDEO

Există speranţă şi pentru restanţieri, dacă şi-au plătit datoriile. Pot obţine un alt împrumut, lucru imposibil până acum. Pentru asta trebuie să pună o casă garanţie, iar dobanda este cu câteva procente mai mare decât în cazul unui client "curat", adică fără restanţe.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Află cum poţi obţine un credit dacă ai avut restanţe la împrumuturile bancare - VIDEO

Află cum poţi obţine un credit dacă ai avut restanţe la împrumuturile bancare (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Ani la rând, cine era înregistrat la Biroul de Credit chiar şi cu o singură restanţă, indiferent de motivul intârzierii, nu mai putea să ia un nou credit.

Acum poţi să îţi iei un alt credit. Chiar şi aşa, va trebui să suporţi un cost suplimentar. "Pot suporta o penalitate în ghilimele, o marjă suplimentară de 1-2 puncte procentuale la dobandă, banca evident având şi un risc mai mare prin prisma comportamentului anterior de plată", Traian Stancu, director de operaţiuni la Cooper Pear.

Chiar şi aşa, creditele acordate în lei au dobânzi de până la 14% pe an, iar cele în euro de cel mult 9%. Dacă îţi refinanţezi creditul mai adaugă o marja de 1,2% în cazul creditelor în euro şi 2,3% în cazul celor în lei.

Citeşte mai multe despre cum poţi obţine un credit dacă ai avut restanţe la împrumuturile bancare pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici