Am intrat în zodia falimentelor

Numărul dosarelor de insolvenţă care vor fi deschise în acest an în România se va ridica la 20.000, după ce în 2008 au fost iniţiate 14.500 de dosare, a declarat, ieri, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR), Arin Octav Stănescu.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Am intrat în zodia falimentelor

Am intrat în zodia falimentelor

"Dacă anul trecut am avut 14.500 de dosare de insolvenţă, în acest an vom ajunge la 20.000 de dosare, dacă nu vom lua în considerare dosarele pe care Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) le va introduce, aşa-numitele dosare de curăţenie", a afirmat Stănescu, într-o conferinţă de presă. Astfel, în acest an vor fi deschise cu 38% mai multe dosare decât în 2008.
Acesta a arătat că în luna ianuarie au fost înregistrate 1.600 de dosare de insolvenţă, în creştere de la 1.000 de dosare în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici