Berceanu scoate la vopsea mia de kilometri de autostradă

Cu buzunarele goale. Aceasta a fost impresia pe care a vrut s-o lase ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, după ce bugetul ministerului a fost aprobat de comisiile de specialitate ale Parlamentului.

6 afișări
Imaginea articolului Berceanu scoate la vopsea mia de kilometri de autostradă

Berceanu scoate la vopsea mia de kilometri de autostradă

Suma totală primită de la buget pentru minister şi companiile din subordine, de 10,6 miliarde de lei (1,8% din PIB), este considerată insuficientă, în condiţiile în care ministrul spune că a găsit datorii neachitate către constructori de 1,2 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici