Cafeaua cea de taina

Discutiile dintre liderii liberali si cei social-democrati nu par a fi atat de stopate pe cat si-ar dori premierul Calin Popescu Tariceanu. Joi 20 septembrie, in jurul orei 14.00, Radu Stroe si Viorel Hrebenciuc au baut o cafea impreuna la unul din barurile de la parterul hotelului Marriott. Cei doi au ales o masa retrasa, sub scara care duce la restaurantele de la primul etaj. Subiectul discutiei nu pare sa fi fost secretariatul Guvernului, pe care amandoi l-au condus, in cabinete diferite, ci apropiata motiune de cenzura.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Cafeaua cea de taina

Cafeaua cea de taina

Liderul PNL Radu Stroe a confirmat, ieri, pentru “Gardianul” intalnirea  pe care a avut-o, joi, la Hotel Marriott, cu seful din umbra  al PSD, Viorel Hrebenciuc.  Stroe a precizat ca Hrebenciuc este nemultumit de faptul ca PSD si PNL nu au ajuns la un consens in privinta unei colaborari politice. Cu toate acestea, Stroe a sustinut ca motiunea de cenzura a fostului partid de guvernamant nu va trece de Parlament, in ciuda declaratiilor razboinice ale PSD, PD si PLD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici