Cârnaţii de pe masa de Crăciun a românilor, contaminaţi cu dioxină

Zeci de tone de carne de porc contaminate cu dioxină au fost împrăştiate în mai multe judeţe din ţară, prin firme care au importat-o din Irlanda, fapt recunoscut în sfârşit de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa alimentelor. Î

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Cârnaţii de pe masa de Crăciun a românilor, contaminaţi cu dioxină

Cârnaţii de pe masa de Crăciun a românilor, contaminaţi cu dioxină

În ciuda faptului că autorităţile irlandeze au ordonat retragerea de la vânzare a tuturor alimentelor pe bază de carne de porc produse după 1 septembrie şi au anunţat statele importatoare cu privire la contaminare, ANSVSA a rămas impasibilă în faţa avertismentelor, ba chiar dădea asigurări că nu există niciun gram de carne toxică pe piaţa din România. Abia în urma notificării primite prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au început verificările la mai multe depozite din ţară, însă carnea toxică a ajuns de mult în magazinele alimentare şi chiar pe mesele românilor.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici