Ce-a făcut capitalismul din cârciumile lui Ceauşescu

„Calul Bălan" şi „Crama Murfatlar", din staţiunea Neptun, sau „Nunta Zamfirei", din Eforie Nord, sunt doar câteva dintre restaurantele care în urmă cu 20 de ani atrăgeau zeci de mii de turişti străini pe sezon. Astăzi, aceste localuri nu mai reprezintă nimic nici măcar pentru localnici.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Ce-a făcut capitalismul din cârciumile lui Ceauşescu

Ce-a făcut capitalismul din cârciumile lui Ceauşescu

Pentru a vedea ce a mai rămas din simbolurile de altădată ale turismului românesc, am luat la pas staţiunile de pe litoral. Prima oprire: restaurantul "La calul bălan" din Neptun.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici