Cerere mare, ofertă limitată

Ministrul afacerilor externe Adrian Cioroianu a prezentat, ieri, timp de mai bine de o oră, poziţia instituţiei pe care o conduce faţă de ceea ce presa ultimelor săptămâni a numit "scandalul vizelor de la Ambasada României din Chişinău".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Cerere mare, ofertă limitată

Cerere mare, ofertă limitată

Ministrul a subliniat că, încă din luna iunie, MAE a semnalat Moldovei că în apropierea secţiei consulare a Ambasadei din Chişinău îşi desfăşoară activitatea unele firme care, pe lângă activitatea de bază, oferă şi unele "servicii discutabile" în materie de vize. Cioroianu a explicat că autorităţile moldovene, deşi nu au răspuns clar la cele semnalate de partea română, au trimis pe 26 iulie o scrisoare semnată de ministrul de externe Andrei Stratan în care se vorbea despre "deficienţe în realizarea acordului între România şi Republica Moldova" în legătură cu felul în care cetăţenii moldoveni primesc vize pentru România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici