Dinamo îl vrea pe Sabău

Ruptura între Zenga şi Dinamo este iminentă, iar acum şefii caută un înlocuitor care să readucă echipa în lupta pentru titlu.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Dinamo îl vrea pe Sabău

Dinamo îl vrea pe Sabău

Deşi evită să tulbure apele şi mai mult prin declaraţii, şefii nu mai agreează stilul lui Zenga. Îi caută grabnic un înlocuitor. Viitorul? După cum îl văd şefii dinamovişti, care evită să dialogheze public pe seama acestui subiect, Ioan Ovidiu Sabău sau Răzvan Lucescu ar trebui să preia banca dinamoviştilor. Primul, aflat sub contract cu Gloria Bistriţa, este favorit în condiţiile în care Lucescu junior nu pare dispus, nici de această dată, să se despartă de FC Braşov. Sabău e agreat de toţi acţionarii. Pe lîngă trecutul dinamovist, el ar fi recomandat şi de stilul său, de antrenor care promovează tinerii, adică exact ce se doreşte din iarnă şi în Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici