Elena Băsescu şi Hrebe Jr. se feresc de curioşi

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu şi fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc s-au afişat, din nou, în acest weekend la mare, în clubul Office din Mamaia. Cei doi au fost însoţiţi de bunul lor prieten Lucian Becali, nepotul finanţatorului stelist.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Elena Băsescu şi Hrebe Jr. se feresc de curioşi

Elena Băsescu şi Hrebe Jr. se feresc de curioşi

După ce presa speculase că Elena i-ar fi dat papucii lui Hrebenciuc Jr., cei doi îndrăgostiţi au infirmat zvonurile, afişându-se vineri seară în clubul Office din Mamaia, alături de o gaşcă de prieteni apropiaţi, din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali, Lucian. Pentru prima dată de când formează un cuplu, Elena şi Andrei s-au ferit de ochii presei. Dacă până acum, cei doi se ţineau nestingheriţi de mână pe plaja din faţa Hotelului Rex, plină ochi de paparazzi, acum ei au încercat pe cât se poate "să fenteze" ziariştii. Nu au stat deloc pe plajă şi s-au refugiat în cluburile de noapte de pe Litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici