Eşti suporter? Ne citeşti? Eşti Bin Laden!

imp de cîteva zile bune, pe fondul desfăşurării la Bucureşti a Centenarului FRF, fotbalul românesc a fost cuprins de un atac virulent lansat asupra şefilor fotbalului, un soi de “11 septembrie cu crampoane”, creat şi pus în practică de o misterioasă facţiune a suporterilor autohtoni.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Eşti suporter? Ne citeşti? Eşti Bin Laden!

Eşti suporter? Ne citeşti? Eşti Bin Laden!

Scrisori de ameninţare adresate şefilor FRF şi LPF, maşini vandalizate, mesaje ciudate, hackeri, bloguri invadate, toate purtînd sloganul “Ne pasă de sport. Poate prea mult”. Ieri, misterul a fost descifrat. În realitate, a fost vorba despre o campanie de publicitate iniţiată de ziarul Gazeta Sporturilor.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici