Iancu il contrazice pe Patriciu. Sint 18 miliarde de metri cubi de gaz, nu 10

Recent, omul de afaceri Dinu Patrciu a declarat ca resursele de pe platoul continental din zona Insulei Serpilor, recent concesionate de catre fostul guvern, sint doar “o iluzie”.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Iancu il contrazice pe Patriciu. Sint 18 miliarde de metri cubi de gaz, nu 10

Iancu il contrazice pe Patriciu. Sint 18 miliarde de metri cubi de gaz, nu 10

Patriciu a dat ca exemplu resursele de gaze naturale care ar fi de numai 10 miliarde de metri cubi. Dar, presedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, sustine cu totul altceva.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici