Irlandezii fac cel mai mare mall din Bucuresti cu 500 mil. euro

Parklake Plaza, construit pe terenul fostei baze sportive Spartac din Titan, va avea circa 500 de magazine si va fi de trei ori mai mare decat Bucuresti Mall.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Irlandezii fac cel mai mare mall din Bucuresti cu 500 mil. euro

Irlandezii fac cel mai mare mall din Bucuresti cu 500 mil. euro

Compania Caelum Developments, controlata de mai multi oameni de afaceri irlandezi, va investi circa 600 de milioane de euro pentru constructia unui centru comercial si a doua blocuri turn in cartierul Titan, aceasta fiind prima investitie de pe piata locala a companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici