Matricea fondurilor europene

Mai puţin de o săptămână ne desparte de o nouă şedinţă a Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional Regional 2007-2013, care are un buget de 4.436,83 milioane de euro. La prima şedinţă au fost aprobate de membrii Comitetului Regulamentul de organizare şi funcţionare a CMPOR, criteriile de selecţie a proiectelor finanţabile prin Programul Operaţional Regional pentru: Axa Prioritară 2: Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Matricea fondurilor europene

Matricea fondurilor europene

Axa Prioritară 3: Îmbunătăţirea infrastructurii sociale (îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă). Totodată, a fost definitivată strategia de asistenţă tehnică şi alocările financiare pe cele 8 Regiuni de Dezvoltare. Referitor la acest ultim subiect, în şedinţa preconizată în data de 18 septembrie tuturor membrilor Comitetului le va fi prezentată în detaliu formula de calcul care a stat la baza alocării financiare pentru fiecare regiune în parte. Totodată, se vor lansa spre dezbatere propuneri pentru clarificarea tuturor aspectelor legale referitoare la eligibilitatea parteneriatelor între organizaţii nonguvernamentale şi a asociaţiilor intercomunitare, aşa cum sunt acestea definite prin legislaţia în vigoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici