Nelamuririle lui Isarescu

Despre jurnalisti se spune ca sunt niste fiinte lipsite de mila si straine virtutilor precum compasiunea fata de semenii lor. Sustinem ca nu este adevarat. Compasiunea nu ne este deloc straina si suntem capabili de acte de generozitate in anumite situatii.

Urmărește
4 afișări

Trebuie sa recunoastem ca este relativ dificil sa ne manifestam bunatatea in relatia cu reprezentantii clasei politice, pentru ca acestia nu au nicio mila fata de poporul pe care-l guverneaza. In cazul lui Mugurel Isarescu, vom face o exceptie de la regula.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici