Noua conceptie de actiune a politiei rutiere, ridicola

Urmărește
1 afișare
Este sezonul vacantelor si Codul rutier, care a intrat in vigoare la sfarsitul anului trecut, este din nou contestat, ceea ce a generat o alta dezbatere publica. Principalul mar al discordiei il constituie, pe de o parte interzicera detectoarelor-radar, iar de cealalta parte aparitia politistilor in civil, dotati cu echipamente de inregistrare video si foto, menite sa semnaleze abaterile facute de soferi echipajelor de politie oficiale, care ar urma sa fie dispuse la extremitatile perimetrului de actiune. Ministrul Internelor, Cristian David, a apreciat, ieri, noua conceptie de actiune a politiei rutiere drept “ridicola si neserioasa”. Declaratia survine afirmatiilor sefului Politiei Romane, Dan Valentin Fatuloiu, care spunea ca va actiona conform unei conceptii moderne, adaptata realitatilor din trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici