Nunta unui miliardar roman i-a uimit pe italieni

IPS Daniel a oficiat in Italia cununia religioasa a magnatului iesean Iulian Dascalu. El a fost dus cu avionul, cazat in conditii de lux si plimbat cu Mercedesul.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Nunta unui miliardar roman i-a uimit pe italieni

Nunta unui miliardar roman i-a uimit pe italieni

Miliardarul roman Iulian Dascalu si-a permis, cu ocazia casatoriei, doua excentricitati: sa-si faca petrecerea de dupa nunta in Pistoia-Toscana, Italia, platind transportul si cazarea pentru aproximativ 100 de persoane, si sa-i oficieze casatoria insusi Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. Pregatirile de nunta au fost facute in mare taina.

Taximetristii aflasera de un „mega-matrimonio”

Un alai de romani - domnii la cosum fin, iar doamnele in rochii vaporoase si colorate - intra la pas printr-o poarta a orasului Lucca, locul de nastere al compozitorului Giacomo Puccini si cea mai mare localitate din Italia cu zidul medieval ramas intact, care-o inconjoara in intregime.

Insetati, nuntasii intra in primele magazine dupa apa, atragand intrebarile turistilor, care incep sa le faca poze si sa-i urmareasca pentru a vedea daca cei doi miri sunt vedete.

Deja vineri, cu o zi inainte de nunta, taximetristii din zona stiau ca in oras va fi un „mega-matrimonio”, dar nimeni nu le spusese si cine se va casatori.

Alaiul intra prin labirintul de stradute din cochetul oras italian si se opreste la Biserica ortodoxa romana „Sfantul Anastasie”, in fata careia piateta, cu tot cu parcare, nu-i mai mare decat o curte pentru gaini de la tara. In acest loc inghesuit, intim, invitatii si turistii starniti de alaiul romanilor asteapta sosirea mirilor.

Iulian Dascalu ajunge primul, intr-un Maserati, incepe sa fie felicitat si se pune pe-asteptat. Pe o caldura potentata de peretii cladirilor din jur si piatra cubica din fata bisericii, asteptarea miresei devine un mic calvar. De la 15.30, pana dupa ora 18.00, singurul comerciant din zona a vandut apa minerala si sucuri cat intr-o saptamana, el fiind singurul fericit pentru intarzierea oficierii casatoriei.

Doi italieni dau neincetat indicatii prin telefon. La capatul celalalt, soferul miresei, care nu gasea drumul spre biserica. Porumbeii albi cumparati pentru momentul iesirii casatoritilor din biserica se sufoca intr-o cutie roz, uitata la soare aproape 3 ore. Zbaterile de aripi, din ce in ce mai palide, anunta un lesin in masa. Intr-un final, un al doilea Maserati aduce pe Anca Dorina Zagrean-Dascalu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici