Pagini aranjate, pagini răsuflate

Peste mapa profesională a lui Daniel Morar - care a determinat condamnarea României la Curtea Europeană de la Strasbourg în cazul lui Liviu Ciupe, şef al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Bistriţa, arestat nelegal în urma unui rechizitoriu al lui Morar - s-a aşternut o interdicţie absolută. În schimb, - mapa profesională a Monicăi Macovei - fost procuror în Parchetul ICCJ până în anul 1997 şi fost ministru al Justiţiei între decembrie 2004-aprilie 2007 - a fost dată publicităţii luni seara - n.b., cu acordul titularului!

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Pagini aranjate, pagini răsuflate

Pagini aranjate, pagini răsuflate

Elementul care spulberă aluziile pe care trompetele cotroceniste deja le fac la "demnitatea politică" a Monicăi Macovei este că aceasta şi-a dat demisia din funcţia de procuror în anul 1997, la numai câteva luni după ce se instalase puterea de dreapta - regimul Constantinescu, venit la putere în decembrie 1996, aducându-i pe Ciorbea prim-ministru şi pe Valeriu Stoica ministru la Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici