PNL ar da cota unică pe paritatea cu PSD

Liberalii pun la bătaie cota unică pentru a-i convinge pe social-democraţi să accepte număr egal de candidaţi pe listele comune la alegeri.Primul semnal a fost lansat chiar de Crin Antonescu care, dând ca sigură "paritatea" PNL-PSD, a declarat ieri că nu trebuie făcut "un fetiş electoral" din cota unică.

4 afișări
Imaginea articolului PNL ar da cota unică pe paritatea cu PSD

PNL ar da cota unică pe paritatea cu PSD

Vehemenţa de acum câteva luni a lui Crin Antonescu care decreta că "motorul creşterii economice" este cota unică, iar eliminarea sa ar arunca România în faliment, a pălit în timpul negocierilor cu PSD din ultima perioadă. "Şi reprezentanţii PSD au înţeles, cum am înţeles şi noi, liberalii, că din cota unică nu trebuie făcut un soi de fetiş electoral. Eu, personal, susţin cota unică, însă la nivelul acestei alianţe, dacă ea se va realiza, există oameni cu competenţă economică, în domeniul financiar, care vor găsi formula pe care o vom prezenta foarte clar", şi-a nuanţat ieri Antonescu poziţia, după ce pretenţiile liberalilor privind paritatea pe liste nu au fost primite cu entuziasm de PSD-işti.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici