Politica constructiva

Una dintre caracteristicile fundamentale ale unei societati functionale este adaptabilitatea la conditii externe nefavorabile, aceasta caracteristica fiind rezultanta capacitatii de a invata din experienta.

Urmărește
2 afișări

Primul val al crizei a fost un soc care a prins regimul portocaliu pe nepregatite. Traian Basescu si Mugurel Isarescu au incercat in repetate randuri sa convinga populatia ca Romania nu va fi afectata de criza si ii ridiculizau pe jurnalistii care "raspandeau panica in randul populatiei".

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici