„Prinţul” Iustin Covei, săltat pentru clonări de carduri

Fiu de judecător şi nepot de procuror, Iustin Covei, zis Prinţul, nu a mai putut fi protejat de justiţia doljeană, cum s-a întâmplat în ultimii şase ani.Iustin Covei (22 de ani) a fost săltat de mascaţi, ieri dimineaţă, la orele 6.00. El este bănuit de coordonarea unei ample reţele internaţionale specializată în falsificări de carduri.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului „Prinţul” Iustin Covei, săltat pentru clonări de carduri

„Prinţul” Iustin Covei, săltat pentru clonări de carduri

În Craiova i se spune "Prinţul" pentru că este protejat de justiţia locală indiferent de faptele comise. Tatăl, Marin Covei, este judecător la Curtea de Apel Craiova, iar unchiul său, Gheorghe Covei, este procuror-şef de secţie la Parchetul Dolj. Până ieri, "Prinţul" şi-a permis să lovească poliţişti, să-i înjure, să bată şi să umilească oameni în public. Nimeni nu-i făcea nimic. Toate dosarele sale erau soluţionate cu Neînceperea Urmăririi Penale (NUP).

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici