PSD îl ia din nou în cârcă pe Voiculescu

PSD şi PC discută despre parafarea unei alianţe pentru alegerile parlamentare, ne-a declarat liderul social-democrat Mircea Geoană.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PSD îl ia din nou în cârcă pe Voiculescu

PSD îl ia din nou în cârcă pe Voiculescu

El a precizat că, în alegerile locale, fiecare formaţiune va merge pe cont propriu, urmând să-şi susţină candidatul cel mai bine plasat în turul al doilea la primării. În privinţa alegerilor parlamentare, Geoană spune că, de vreme ce vor exista „câteva sute” de colegii uninominale, pesediştii nu vor avea probleme să cedeze câteva dintre ele Partidului Conservator, în special în acele „arii urbane” unde PSD nu stă atât de bine din punct de vedere electoral.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici