“PSD nu reprezinta, din pacate, un contrabalans la actuala Putere”

Faptul ca PSD nu a actionat mult mai dur in anumite situatii, faptul ca nu a spus mult mai transant ceea ce nu este acceptabil intr-o societate democratica, faptul ca Traian Basescu a putut sa shimbe regulile cand a vrut (cu ajutorul Monicai Macovei, care s-a dovedit ulterior ca nu era imaculata cum ar trebui sa fie Norica Nicolai), cu ajutorul lui Daniel Morar, cu ajutorul serviciilor - si asta s-a vazut foarte clar in anumite perioade, sau a unor oameni din servicii, nu as vrea sa generalizez... Toate aceste lucruri creeaza imaginea unei tari cumva cu specific bananier, undeva pierduta in Europa secolului XXI.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului “PSD nu reprezinta, din pacate, un contrabalans la actuala Putere”

“PSD nu reprezinta, din pacate, un contrabalans la actuala Putere”

Si tot mai multe reactii din strainatate vin sa confirme aceste lucruri. Evolutiile economice, sau mai exact involutiile economice, ne arata foarte clar o pierdere de interes. Ramane doar, cel mult, zona asta de interes pentru Romania ca piata de desfacere pentru diverse produse, pentru facut bani din pensii si din alte povesti... Nu mai avem anticorpi in ceea ce priveste batalia globalizarii. Nu ne mai manifestam activ in zonele de vecinatate, nu stim sa atacam cu proiecte sertarele cu bani de la Bruxelles si intram intr-o zona de criminalitate tot mai accentuata, care inseamna, de pilda, utilizarea de bancnote false, criminalitatea pe calculator si faptul ca incet, incet romanii sunt scosi de pe piata electronica si a proiectelor si a dezvoltarilor comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici