Raportul UE critica Justitia post Macovei

"UE critica reforma justitiei de la Bucuresti", titra luni cotidianul german Handelsblatt intr-o pagina speciala dedicata Romaniei dupa aderarea la UE. Raportul Comisiei Europene din 27 iunie va fi "destul de critic", considera Handelsblatt, citandu-l pe adjunctul-sef al misiunii UE la Bucuresti, Onno Simmons: "Dupa concedierea energicului ministru al Justitiei Monica Macovei, atmosfera privind lupta anticoruptie s-a inrautatit".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Raportul UE critica Justitia post Macovei

Raportul UE critica Justitia post Macovei

http://www.romanialibera.ro/a98794/raportul-ue-critica-justitia-post-macovei.html

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici