Reducerea TVA la alimente va lovi în piaţa neagră

Enumerând realizările Ministerului Agriculturii din prima jumătate de an, ministrul Ilie Sîrbu a precizat ieri că una dintre priorităţi este reducerea TVA la alimentele de bază ce va fi discutată, luni, în şedinţa coaliţiei partidelor aflate la guvernare.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Reducerea TVA la alimente va lovi în piaţa neagră

Reducerea TVA la alimente va lovi în piaţa neagră

El a recunoscut că reducerea TVA a fost un proiect ce nu a putut fi realizat în cele şase luni de la preluarea conducerii ministerului, dar aceasta "a intrat şi pe o măsură pe care noi o avem în programul politic, dar nu în forma în care a trecut legea pe care am iniţiat-o eu când eram senator, cu cele cinci produse, acum fiind doar trei".

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici