Romanii dau fasolea cu carnati pe prosciuto, broccoli si somon

Obiceiurile alimentare ale multor romani s-au schimbat radical in ultimii ani. Mancarurile traditionale pierd teren, in special, in fata bucatariei mediteraneene.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Romanii dau fasolea cu carnati pe prosciuto, broccoli si somon

Romanii dau fasolea cu carnati pe prosciuto, broccoli si somon

Oamenii spun ca la inceput au cumparat din curiozitate broccoli, midii, somon sau prosciuto, dar ca acum aceste alimente fac parte din dieta lor obisnuita.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici