Se pregăteşte Săndoi! Antrenorul care poate califica tineretul la Euro îi va lua locul lui Lucescu jr!

Dacă la întrebarea "Va rămâne sau nu Lucescu jr la naţională" s-a răspuns deocamdată afirmativ, pentru că teoretic mai avem şanse de calificare la Euro 2012, necunoscuta privind viitorul selecţioner a fost dezbătută deja în mare secret la FRF.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Se pregăteşte Săndoi! Antrenorul care poate califica tineretul la Euro îi va lua locul lui Lucescu jr!

Se pregăteşte Săndoi! Antrenorul care poate califica tineretul la Euro îi va lua locul lui Lucescu jr!

Şefii au ajuns şi la un consens, un nume la care nu se aşteapta multă lume, dar care, la o privire de ansamblu, pare cea mai logică alegere: Emil Săndoi, actualul antrenor al naţionalei U 21, cea care azi îşi va juca şansa de a ajunge la Europeanul de anul viitor din Danemarca! Echipa, pe scheletul căreia se va construi viitoarea naţională.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici