Se rupe filmul

Tot mai multi producatori de cinema europeni si americani migreaza dintr-o locatie in alta pentru a profita de preturile competitive, de mana de lucru calificata, de decorurile naturale si de vestigii ale trecutului. Industria de film este una extrem de competitiva in orice punct al globului in care se desfasoara la un nivel suficient de evoluat.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Se rupe filmul

Se rupe filmul

Din cauza costurilor de productie din ce in ce mai mari, marii producatori trebuie sa gaseasca solutii din ce in ce mai creative pentru a putea produce filme de calitate si care sa le asigure un profit suficient pentru a fi produse. Pe de alta parte, industria filmului asigura, pe langa investitia propriu-zisa - angajarea fortei de munca locale, costurile directe asociate cu constructia de decoruri, costume, inchirieri de echipamente specifice, costuri colaterale legate mai degraba de industria turismului (hoteluri, restaurante, statiuni s.a.), folosirea infrastructurii -, si o investitie mult mai importanta in renumele, imaginea care se creeaza in jurul tarii respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici