Tăriceanu, legat de mâini

Urmărește
1 afișare
PSD, prin Mircea Geoană, a spus că Guvernul are multe probleme de rezolvat, însă, la sfârşitul săptămânii, principalul partid de opoziţie anunţa că nu votează abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, dacă nu primeşte detalii şi argumente pentru intenţia de a scoate de la rezerva de stat pe timp de vară cantităţi de combustibil, demers pe care PSD îl considera exotic. PRM a anunţat că nu este de acord cu abilitarea de principiu a Cabinetului Tăriceanu II să se ocupe în vară de legiferare, câtă vreme are de rezolvat probleme ale integrării. PD a declarat că actualul Guvern nu are sprijin, iar emiterea de ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare este doar o posibilitate, nu o obligaţie. PC a spus că nu votează pentru că se află în opoziţie. Senatorii au supus la vot respingerea proiectului de lege, deşi iniţiativa avea un raport de admitere din partea Comisiei juridice. Preşedintele şedinţei, Doru Ioan Tărăcilă, a precizat că, în conformitate cu Regulamentul Senatului, dacă la dezbaterile pe proiectul de lege se solicită respingerea iniţiativei, deşi raportul comisiei sesizate în fond este de admitere, respingerea legii se supune la votul final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici